Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Budget vliegtickets en last minutes
Brussel - Alicante

Goedkoop vliegen van Brussel naar Alicante? Wij hebben de voordeligste budget vluchten en routes vast voor je opgespoord.

Budget tickets Brussel - Alicante

Begin je zoektocht naar de goedkoopste vluchten als eerste bij de low budget vliegmaatschappijen die vaak de laagste tarieven, beste aanbiedingen en last minutes hebben. Hieronder onze goedkoop vliegen tip. Vergeet natuurlijk niet om ook verder te kijken :)

Je vindt onder anderen goedkope vluchten van Brussel naar Alicante bij Jetairfly en ThomasCook

Hou er rekening mee dat vluchten van low budget- en chartermaatschappijen seizoensgebonden kunnen zijn.

Alicante Airport

Het vliegveld van Alicante ligt zo'n 9 kilometer buiten de stad. Maar voor die 9 kilometers heeft de omwegen makende stadsbus zeker 40 minuten nodig. En voordat de bus komt moet je eerst een tijd wachten in de brandende zon bij een onbeschutte bushalte. De bus passeert maar eens per drie kwartier. Er wordt al jaren gesproken over een treinverbinding tussen vliegveld en stad, en er wordt nog steeds gepraat.... Het resultaat is dat taxi´s het alleenrecht op vervoer naar de stad te hebben. De bus vanaf Alicante Airport naar Benidorm is overigens beter geregeld.

Brussels Airport - Luchthaven Zaventem

Bussels Airport, ook wel Luchthaven Zaventem genoemd, is het grootste vliegveld van Belgie. De afstand tot Brussel bedraagt 12 kilometer. De luchthaven is een belangrijke hub van low budget vliegmaatschappijen ThomasCook Airlines, Jetairfly, Brussels Airlines en Jet Airways. Brussels Airport beschikt over een treinstation vanwaar de Airport Express 4 keer per uur tussen het vliegveld, Brussel Noord, Brussel Centraal, Brussel Zuid en Leuven pendelt. Bussen rijden vanaf de luchthaven naar onder anderen Mechelen, Vilvoorde, Zaventem, Brussel en Leuven.

Tip: Bezoek regelmatig websites waar je online kunt boeken!

... en vul je gewenste bestemming in op verschillende data. Probeer dat vervolgens midden in de nacht en 's ochtends in alle vroegte. Waarom dat laatste? Dat heeft te maken met het feit dat boekingssystemen vaak in de kleine uurtjes ge-update worden. Als je geluk hebt kun je, met de slaap in de ogen, als eerste kiezen uit nieuwe aanbiedingen en last minutes. Beperk je zoektocht niet alleen tot de low budget vliegmaatschappijen, deze hebben wel de naam de goedkoopste te zijn, en zijn dat ook vaak.... maar niet altijd. Kortom, laat je verrassen. Een hoop gedoe? Vergeet niet dat je met wat rondklikken honderden euro´s uit kunt sparen.Home

Terrah.Net?

Goedkope vluchten Brussel Alicante